Vegas Slots – ett äventyr

Vegas Slots är ett vilt slotsspel i hög kvalitet där du stiger in i fantastiska Vegas och sagornas värld. Vegas Slots innehåller många karaktärer och du hittar bland annat en mycket vacker dam, en cowboy, en panda, björn, fågelskrämma, vargen och en ung flicka med en kattunge. Detta är dina karaktärer och de är dem som välkomnar dig in i Vegas Slots. Vegas Slots har fyra hjul med tre symboler och ett hjul med en symbol. Det är alltså totalt 5 stycken hjul men alla är inte hela vilket gör det lite extra spännande att spela på Vegas Slots.

Det finns alla typer av symboler som du kan tänka dig i Vegas Slots. Givetvis hittar du en wild symbol, den fungerar som ett substitut för alla typer av symboler i Vegas Slots förutom just bonusrundan och smattersymbolen. Den multiplicerar även dina vinster hela tre gånger vilket gör att det kan bli ett riktigt Vegasparty av det hela.

Därefter så har du även smattersymbolen, om du lyckas fånga minst tre av denna så kommer du att få free spins omgångar. Som minst får du 10 stycken men du har chansen att samla på dig fler under spelomgången. Det gör att free spins kan fortsätta nästan hur länge som helst, du kan även ha turen att starta med fler.

Vegas Slots har även ett bonusspel som du får ta del av om du lyckas samla ihop minst 3 stycken bonussymboler. Vegas Slots är ett mycket roligt och fartfyllt spel som du kommer fastna för.